Q&A for the 4/1/16 Posting

Q. If using Hastings Chivetta and MWL do we just note it on the response?

A. Yes, that would be fine

Q. Will the evaluation criteria in section 9.4.1, 9.4.2 & 9.4.3 be used as the basis for evaluation?
A. Yes, we will follow the original RFP

Q. Is section 9.4.4 meant to be used for the second round?

A. This is correct



